2014-06-05 14:46:27• hírek • Szatmar.ro

Természetes alternatíva egy barátságosabb otthonért

Válaszd a fa nyílászárókat magas műszaki minőséggel és 50 év várható élettartammal.

Eleinte voltak a fa nyílászárók. Aztán a huszadik század utolsó éveiben nálunk is egyre nagyobb hangsúlyt fektettek az építők a lakások, házak hőháztartására. Ekkor jött a PVC- vagy alumíniumkeretes termopán ablak. Ez azonban sokak számára túl rideg egy meleg otthon számára...

A dilemma megoldásaként került képbe a fakeretes termopán nyílászáró! Ez az, amit Szilágyi Ernő magánvállalkozó is kínál széles választékban, valamint a legjobb minőségben.

„A  rétegragasztott fa nyílászárók egyfajta természetes alternatívát jelentenek a PVC- vagy alumíniumkeretekkel szemben.  A fa a lakótérben jóval barátságosabb, melegebb, természetes környezetet képez, technikailag, azaz hőszigetelés szempontjából pedig ugyanarra a teljesítményre képes, mint a PVC vagy az alumínium", magyarázza Szilágyi Ernő cégvezető.

A szatmárnémeti cég lakóházakba, nyaralókba, közösségi és szociális épületekbe, ipari és egyéb létesítményekbe készít egyedi méretre szabott fa nyílászárókat. A magas szintű minőség garanciája többek között a rétegragasztásos technológia, az euronútos profilrendszer, a komfortvasalat, a tartós felületkezelés. Természetesen nem szorulhat háttérbe az esztétika és az egyéni ízlés sem: ennek kibontakozását teszi lehetővé az egyedi festési lehetőség. Színskálák széles választékából mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

A vállalkozásnak valamennyi típusú nyílászáró elkészítésében komoly tapasztalata van. Oldalt nyíló, bukó, bukó-nyíló, fix, bukó-toló, - nem okozhat gondot.

Olyannyira nem, hogy a termékek várható élettartama 50 év.

A külső nyílászárók mellett a műhely felvesz rendeléseket  beltéri ajtókra is  elsősorban masszív fából.

Sőt, a műhely egy különleges szolgáltatással is áll az ügyfelek rendelkezésére. Azon kevesek közé tartozik, akik vállalják régi fa ablakok korszerűsítését, hőszigetelését az eredeti tokok és (adott esetben) redőnyök megőrzésével modern gumigéderbe záró termopán üveges szerkezetek alkalmazásával.

A műhely Szatmárnémetiben, a Constantin Negruzzi utcában működik, érdeklődni pedig elsősorban a Szilágyi Ernő cégvezetőnél lehet a 0728-318521-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: